Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Sos segítene valaki?

Sos segítene valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lány betta halam és ma vettem hozzá egy fiút. De ahogy hozzá be tettem egymásnak mentek így most külön akváriumban tartom de nem szeretném ott tartani mert abban voltak a guppik és a dánió halaim ezért melegítő sincs abban de a másikban van. (Megfelelő környezetben lennének a nagy akváriumban) de nem szeretném ha megölnék egymást.

#halak #betta #Akvárisztika
2021. okt. 7. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Tegyél be valami választót, hogy ne érjenek egymáshoz, de lássák egymást. Így nem kell felügyelni, és pár nap múlva el is veheted.
2021. okt. 7. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
5%
Egy hímhez többet kell venni, 3-4 az ideális a hajtás végett.
2021. okt. 7. 16:42
 3/5 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%
Mekkorák az akváriumok? Igaz amit a 2-es ír, tehát több nőstény kell ,hogy oszoljon a figyelem de vegyes csapat bettákkal szerintem 100 liter alatt nem érdemes próbálkozni, de ilyenkor is nem árt ha van kéznél pár 40-es akva ha külön kell rakni valamelyiket. Néha a nőstények is tudnak harciasak lenni s ha nagyon azok akkor még 300 literben is képesek lennének megtalálni egymást. A dús növényzet fontosságáról nem is beszélve, az minden helyzetben előnyös bettáknál.
2021. okt. 7. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennek nincs köze a hajtáshoz, csak szimplán harcosak, területvédők.
2021. okt. 7. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl kicsi az akvárium minimum 100 liter kell egy betta csalatnak 1 hímhez 2 nőstény kell több nem annyira jó mert vêdik az ikráikat.
2021. okt. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!