Miért pusztulhatott el? Az állatboltban kaphatok érte
ingyen másikat?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy hím xiphot, délután. Este volt, mondom megnézem őket. A hím oldalán fekve lenn feküdt a kövön, akvárium alján. Szegényke meghalt :( :(
Nem lehet h a 2 nőstény ölte meg? Vagy vlami baja lehetett? 300 ft-ba került, ha visszamegyek a boltba, akkor kapok érte megint egy xiphot, vagy pl. egy bettát?
anyukám nem engedi meg a nagyobb akváriumot nekem :(
2010. aug. 31. 20:01
12/16 anonim válasza:
Ahogy többen is írtuk, vidd vissza a xifókat és ha szeretnél halat, akkor vegyél egy sziámi harcoshalat (betta). Az elvan szűrő nélkül, ha meleg van télen is a szobában (23-24 fok körül), akkor fűtés sem létszükséglet. 700 forint körül van egy ilyen hal, fiatal példányt lehet hogy olcsóbban is kapsz. [link]
2010. aug. 31. 20:54
13/16 anonim válasza:
Ha ilyen nagyon pici akváriumod van, akkor abba max 1db bettát, de az is szeret úszkálni, szóval sokáig az sem fog élni.
Vehetsz még esetleg bele pár db red sherry garnéla rákot.
Azok jók, mert nagyon picik, és nem is nőnek nagyra.
Azok könnyen szaporodnak, csak kell melléjük rakni egy kis jávai mohát, és még valami növénykét amiben tudnak bújkálni. És akkor abba nem kell levegőztető sem, meg semmi. Csak víz :)
Meg hát kaját kell még venni nekik :)
2010. szept. 1. 05:06
14/16 anonim válasza:
nekem ez a red sherry szintén ilyen nagyon pici akváriumba volt, előszőr volt 6db, aztán 2 hónap mulva már lett 30db, ekkor akár el is adhattam volna, mert mondjuk 200Ft-ért el lehet adni darabját, de én inkább átraktam egy nagyobb akváriumba őket, aztán most mégtovább szaporodhatnak :)
2010. szept. 1. 05:09
15/16 anonim válasza:
Két dologra nincs garancia az állatkereskedésekben: élő állatra és üvegre. Egyiknél sem lehet utólag kideríteni, hogy miért pusztult vagy tört el.
2010. szept. 15. 10:35
16/16 anonim válasza:
Ilyen kis akváriumba semmiképp ne vegyél halat mert ki fog pusztulni mindegyik szegény! A te hozzáértéseddel főleg ne!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!