Kb. 2 hónapja vettem,akkor teljesen nősténynek nézett ki,de ahogy ma nézegettem elbizonytalanodtam,mintha elég hosszúkás lenne az úszója,a másik nőstényemnek sokkal kerekebb az úszója hozzáképest és egykorúak.
Kicsit elbizonytalanít, hogy a másikhoz képest nagyobb és hegyesebb úszókat látsz de én így is nősténynek vélem, a hímek ebben a korban már határozottabb úszókkal rendelkeznek és rendszeresen feszegetik, parádéznak a többiek előtt. Fogadást nem kötnék rá de szerintem lány.:D
2021. júl. 28. 07:37
3/5 A kérdező kommentje:
2. Már azt sem tudom hány helyen kérdeztem meg. Azóta én is teljesen kezdek elbizonytalanodni. Egyenlőre a másik hímem(kb kétszer akkora már mint ő) nem bántja,igazáből tőle féltem nagyon. Veszekedni nem szokott,egyedül a másik nőstényemmel kergetik csak egymást oda-vissza. Még akkor azért odafigyelek rá,örülnék neki ha velem maradhatna.
A korát nem igazán tudom de az biztos,hogy mikor vettem a boltban,3an voltak(a boltos csaj nem tudta megmondani a nemüket természetesen)ahogy néztem volt 1 hím,2 nőstény de akkor már konkrétan látszottak az úszóikon,nyilván a 2 nőstényt vettem meg. Csak mintha az utóbbi héten "nyúlt" volna meg neki.
2021. júl. 28. 09:22
4/5 A kérdező kommentje:
Itt van,hogy milyen voltymikor elhoztam. Ekkor még szerintem sokkal kerekebb volt neki az úszója.
Nem lesz itt gond, van egy domináns hímed és már párt is választott. Ha ikrázni kezdenek igyekezz jobb feltételek biztosítani az akvárium valamelyik szélén, hogy ne középen legyen a habfészek, így nagyobb lesz a menekülőtér. Ha mégis hím lenne valószínűleg alárendelt lesz de ha van hely akkor megtűri addig amíg elfogadja a helyét. Még egy nőstény bevállalható lenne ha van elég hely, akkor a figyelem is oszlik. A növényeket hagyd szaporodni azok is elősegítik a békét.:D Amúgy ha két domináns hím egy akváriumba kerül 300-400 literben is megtalálják egymást, hiába van egy csapat lány mellettük.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!