Víz keringetésére alkalmas eszközt szeretnék vásárolni NEM-Fekete színben. Tudnátok konkrétat javasolni?
Én személy szerint nem akvárium vizét szeretném keringetni, hanem egy lavoban vizet, de ezt a kategóriát találtam megfelelőnek.
Fekete készülék szóba se jöhet. Előre is köszönöm az értékes válaszolóknak!
Valamint azt is kérdezem, hogy a keringető rendszer tulajdonképpen egy szivattyú?
"Mit kéne csináljak, hogy ne csapódjon ki?"
Szigetelni.
De ezek a kisipari módszerek igazán sosem váltják be a hozzá fűzött reményeket.
"Vízbe téve a jeget rendesen hűt, de miután kiegyenlítődött a hőmérséklet, az ugyanúgy párolog."
Nem, mert én úgy értettem, hogy flakonostól rakd a vízbe, tehát ha elolvad a jég, az az víz a flakonban marad, nem tud párologni. Amibe beleteszed, az persze hogy párolog, ígyis, úgyis.
Hogy a lavór külseje párásodik, hát ez ilyen, rajk a lavór alá egy darab takarófóliát, az nem ázik át.
A téglákkal abszolút nem vacakolnék.
Rosszul fogalmaztam, helyesbítek: "vízbe téve a jeges flakont". Tehát úgy ahogy írod és így ugye marad felülete a víznek.
Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!