Hogyha az online horgász gyakorló vizsgán mindig sikerül átmennem, akkor nem kell aggódnom majd az éles vizsgán?
Figyelt kérdés
30 ponttól lehet átmenni, de nekem mindig 33-34 körül sikerül. (12-én lesz a vizsga és két órája tanulok rá.)2021. júl. 9. 17:54
1/11 anonim válasza:
Azért más élesben, meg online. De amúgy ha online tudod, nem stresszelnék a helyedben, csak ront a helyzeten. Nézz át mindent amit csak tudsz, nem lesz gond :)
2/11 A kérdező kommentje:
És mi lesz, ha nem sikerül?
2021. júl. 9. 18:49
4/11 Salx Narval válasza:
Van még két napod tanulni, biztosan menni fog. Akkor sincs semmi ha véletlenül nem sikerül de azért ne vedd félvállról a felkészülést.
5/11 anonim válasza:
nyugi, a 3eFt befizetése volt a lényeg...
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, de segítséget it kaptam. :)
2021. júl. 14. 09:30
8/11 anonim válasza:
na, mi vót a segyítség és a vizsga?
9/11 A kérdező kommentje:
A vizsga ugyanaz, mintha az online gyakorlót töltenéd ki. A segítség pedig, hogy válaszolt amit nem tudtam.
2021. júl. 14. 18:40
10/11 Salx Narval válasza:
Akkor gratula és jó pecázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!