Harcsát hogyan etessem?
Figyelt kérdés
Üdvözlök minden kedves olvasót!
Van egy harcsás tavam, amibe van afrikai harcsa, nem nagy tó. 15m x 15m. Mivel tudnám etetni a benne lévő harcsákat? Semmi más hal nincs benne, csak Afrikai harcsa. Télen behozzuk őket mindig kádakba, nyáron mennek vissza. Mivel tudnám etetni őket a tóba? Meg télen mivel tudnám etetni őket a kádakba? Eddig hal tápot kaptak télen, ami sajnos nem olcsó. Etethetem őket mindig hússal? A tóban is és télen a kádakban is? Pl veszek csirke szivet, meg ilyeneket?
Válaszotokat előre köszi.
2021. júl. 9. 13:21
1/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok, aki a kérdést feltette. Annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy már nem tudok hozzájutni sem a haltáphoz, mivel nem is árusítanak erre ahol élek. Mikor volt is, mint mondtam, nagyon drága volt.
2021. júl. 9. 13:22
2/15 anonim válasza:
Csirkebelsoseg, pellet. Amelyik az olcsobb.
3/15 A kérdező kommentje:
Kedves 2, kerdezo. Es a csirke belsosegektol fog fejlodni novesben?
2021. júl. 9. 14:29
4/15 anonim válasza:
Miert ne fejlodne. Amugy meg kimesznl egy tora, fogsz csalihaloval 200 küszt, öklét, teleszorod vele a tavat, es ugy elszaporodnak mint a nyu. Akkor nem lesz gondod az etetesre.
5/15 A kérdező kommentje:
Kedves 4 válaszoló!
Ha lefagyasztok pár kiló ilyen kissebb halat, télen, mikor kádakban tartom a harcsákat, akkor adhatok nekik olyan halat amit lefagyasztottam? (Nyilván miután szobahőmérsékletű)
2021. júl. 9. 17:51
7/15 anonim válasza:
Persze h adhatsz. Minden ragadozo megeszik mindenfele xart 😊
8/15 anonim válasza:
Adhatsz mindenféle zsíros szart, meg fogják enni. Csak ép a vízigényed fog brutálisan megugrani. Amit spórolsz a haltápon kifizeted a vízszámlán. Pisztrángoknak a haltápra rásegítettem inkubátorban tenyésztett afrikai tücskökkel, pangasius-al, így még tisztítható volt a rendszer. Harcsát nem tartottam, tény hogy sokkal többet kibírnak de a homályos, büdös víz szerintem állatkínzás.
9/15 anonim válasza:
afrikainál pont a trutyivíz a lényeg, ott spórolnak a legtöbbet. leszarják azt, hogy állatkínzás.
10/15 A kérdező kommentje:
Tiszta vízbe tartanám, vennék víztisztitót, elég olcsó berendezések. De ha jól tudom még van is itthol.
2021. júl. 10. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!