Mely állatok szaporodnak ikrával?
Figyelt kérdés
A halakon kívül? Környezetismeret házi feladat2021. máj. 10. 16:33
3/12 anonim válasza:
A holdjáró 100 lábú vízi békamenyét
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akik normális választ próbáltak adni. Néztem wikipédiát, csak gondoltam hátha van itt szakértő aki esetleg többet is tud mondani. Amúgy 2.osztályos gyerek házi feladata. Semmi extra, csak minél többet felsorolni.
2021. máj. 10. 17:49
5/12 anonim válasza:
Ez csupán "nyelvi" kérdés, azaz bizonyos vízi élőlények petéjét ikrának nevezzük (a magyar nyelvben).
7/12 anonim válasza:
Igen, egészen biztos, hogy lesz itt egy szakértő, aki most talált egy új fajt és első dolga a https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__.. oldalra fog vezetni :)
8/12 A kérdező kommentje:
Értelmes emberek gyülekezete...Köszi mindenkinek!
2021. máj. 10. 21:09
10/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, aki meg sem próbál normális választ adni.Szerintem ez az oldal arra van, hogy valaki feltesz egy kérdést, és aki tud, válaszol rá, és nem próbál jópofáskodni...
2021. máj. 11. 12:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!