Egy terhes guppi mellé berakhatok még egy terhes guppit?
Figyelt kérdés
Mindketten terhesek és körülbelül ugyanakkora a hasuk. Azért kérdezem, mert amíg az egyik szül a másik nem fogja megenni a kicsiket? Vagy a kicsik elég gyorsak és el tudnak bújni? Az akváriumban sűrű növényzet van.2010. aug. 23. 12:49
2/4 Salx Narval válasza:
Ha nem bánod, hogy pár darabot megesznek, akkor maradhat.Én sohasem tettem külön őket, így is szép számban maradtak.Ha valóban jól növényesített, nem lesz nagy a veszteség.Ha mind kell, akkor viszont még az anyára is figyelni kell.
3/4 anonim válasza:
szerintem tedd külön őket mert megeszik a kölköket:D
4/4 anonim válasza:
párat megfognak enni az tény és való de a saját anyja is megzabálja őket.. de míg az egyiket bekapják addig simán elmenekülnek... :):) Sök növény legyen ott ... ami a víz tetején lebeg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!