60 l akváriumba 3 guppi, 4 neonhal, és 1 algaevőharcsa jó párosítás vagy sokan lesznek? Még nincsenek meg, de ha nem jó párosítás és sok, akkor írjatok más variációt.
Nem mondanám nagyon jónak.. Csapathalak, belőlük több kellene..
Az algaevő pedig sokkal nagyobb helyet igényel.
Én a helyedben inkább tennék bele 7-8 hím szivárványos guppit,(neont már nem!) illetve valamilyen törpe vagy panda páncélosharcsát, belőlük is egy kis 5-6 fős csapatot.(Viszont miattuk inkább valamilyen apró szemcsés homokot javaslok aljzatnak, ha éles, akkor megsérthetik a szájukat).
Nem sok, sőt, a neon még kevés is. Abból vehetsz vagy 10-15 db-ot.
De úgy tudom nekik nagyobb akva ajánlott.
Hát láttam már rosszabbat, de ha még nincs kész, öngól lenne alapból kompromisszumosan összerakni.
Rajhalakból nem lehet 3-4 db-okat tartani.
A második verziónak nem sok értelmét látom.
6 sima guppi, meg 5 endler? Az minek? Ugyanaz, csak kisebb. Plusz mellé tettél 3db-ot az ugyancsak rajhal páncélosból.
Guppikból egyébként is csak hímeket lenne praktikus tartani, mert 3 hónapon belül bele fogsz őrülni abba, hogy a kutyának nem fog kelleni az a millió kishal, amit azok szülnek.
Hím endlerből meg törpe corydorasból betennék 8-8 db-ot. Nem kell agyonbonyolítani. Vagy endler helyett mondjuk amanda lazacot, szintén 8 db-ot. A coryval ők kb 1 élőhelyről valók, jobban illenek egymáshoz.
Vagy egy másik, ázsiai élőhelyről lehet mondjuk egy olyan összeállítás, hogy pl alulra 4-5 db párduccsík, meg egy pár törpegurámi.
Nem, egyre rosszabb párosítás. Rajhalból mondom, hogy nem lehet ilyen kevés. A guppi kezdőknek jó, de tenyleg összefial neked mindent.
Rajhal min 8-10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!