Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogy hozzam létre az élő...

Hogy hozzam létre az élő hátlapot az akváriumban?

Figyelt kérdés

Jávai mohával tetvezem megvalósítani,és opvastam hogy rács kell hozzá.De nem tudom pontosan milyen.Az lenne a lérdésem hogy az alábbi rács megfelelő lenne e célra?

[link]

2021. ápr. 19. 09:49
 1/1 Salx Narval ***** válasza:
100%
Megoldható ezzel is de inkább a favédő ill madár hálót ajánlanám ezek méretre vághatóak. Lazább hálók is jók csak azokat jobban le kell súlyozni, cserébe viszont tetszés szerint alakíthatóak, kinek mi tetszik jobban. Csináltam már sima krumplis zsákból is. Gyökereket is kötözhetsz a hálóra ha nem egyenes falat szeretnél bár ennek csak nagyobb akváriumnál van jelentősége, jól mutat a moha között néhány páfrány is. Kell még egy légycsapó, hogy néha áttudd "porolni" és intenzív mechanikai szűrés ajánlott egy ilyen hátfalhoz. Még egy tanács ha elfogadod, felnőtt algázót akkor tegyél ilyen akváriumba ha már benőtte rendesen a moha a hálót mert különben feldúlja az egészet. A háló rögzítését ne bízd tapadókorongokra.
2021. ápr. 20. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!