Milyen fajta csiga ez? Mi a neve?
Algaevőnek vettem de az összes növényemet megrágta...dobhatom ki!
Van jogom reklamálni?
Van jogod reklamálni, ugyanis egy olyan csigát vettél pénzért, amit a legközelebbi patakban/tóban kézzel szedhetsz marokszám!
Magyarul jól átb@sztak! Ne dobd ki azért, hanem engedd el őket valahol,vagy vidd vissza a boltba ahol vetted és kérj cserébe halat vagy Almacsigát
Ez az almacsiga:
Még ha szedhetne is akkor se verték át. Füvet is szedhetsz a keztben a macskának kutyának mégis árulnak cica füvet vagy mi a fenét,ugyan az a 2. Amugy nem ajánlatos csak úgy begyüjteni kintről csigákat,mert betegségeket hordozhatnak. Én a helyedben kiirtanám azt a csigát mielött nagyon elszaporodik és nem marad növényed. Ha most sikerül is mással etetni, a bőséges kaja miatt hamar sokat szaporodik akkor meg már nem tudsz annyit etetni hogy a növényeid ne egyék.Nem éri meg kockáztatni. Én amint növényt veszek csigaírtózom, egyszer már elszaporodtak annyira hogy a talajt ki kellett dobni mindent kifőzni és fertőtleníteni. A sós vizet nem bírják a csigák,de ha igy ölöd meg őket ki kell venni mert berohadnak a vízbe ha írtózol figyelj hogy garnélák neked kellő csigafajták és harcsák semmiképp ne legyenek a vízbe. Ha nincs elszaporodva annyira ki is tudod szedegetni őket. Amit látsz kiszeded, pár nap alatt megvan.
Az almacsiga jó ötlet, sok algát eszik és csak a korhadék növényeket eszi meg az élőt nem bántja. Minden szempontból hasznos és a szaporodása is fékentertható de az ajánlott honlapon amit írtam megtalálsz róla mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!