ÚRISTEN... Lehet hogy megsérült a halam?
Figyelt kérdés
Véletlenül akvárium takarítás közben, az egyik guppit odanyomtam az aksi oldalához, de kb. 1-2 mp volt az egész... Nem direkt volt, de félek hogy lesz vmi baja... Nem látszik rajta hogy fájna vmilye, nagyon fürge, és egészséges guppi hím... Nem akarom hogy elpusztuljon amiatt, hogy véletlen odajott a kezemhez és én meg "odanyomtam" a falhoz... Külön adtam neki enni hogy ne haragudjon:) Ugye túléli, és nem károsodott semmie? Nagyon aggódós gazdi vagyok...2021. márc. 29. 12:11
1/9 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz, ha ennyire aggódsz. Így látatlanban, és azt sem ismerve, hogy hány Newton erővel nyomtad oda, nem lehet megmondani. Lehet, hogy megsérült, lehet, hogy nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az első gondolatom nekem is ez volt... Épp most számolom hogy mekkora erővel nyomtam oda:)
2021. márc. 29. 12:21
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem lett semmi baja, ha nem látszik rajta
4/9 anonim válasza:
Semmi baja! Annyi hogy fajt váltott, immáron lepényhalként úszkál tovább.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a halat, és jelenleg nem eszek semmit. Sztem sincs semmi baja szerencsére, nem lett lapos.
2021. márc. 29. 12:59
6/9 anonim válasza:
Úristen. Hogy fordulhatott ez elő, pont veled!
7/9 A kérdező kommentje:
Nem is értem hogy miért pont velem. Nem gondoltam volna hogy ilyen előfordulhat. Gondolom te sem...Tetszik a szofordulat. De nem fog elpusztulni:) Na viszHALl.
2021. márc. 29. 13:45
9/9 A kérdező kommentje:
? Am semmi baja nem lett, ha vkit érdekel:) Nem aranyhal, hanem guppi<3
2021. ápr. 5. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!