Miért ette meg az aranyhalam a többi halat?
Figyelt kérdés
Van egy aranyhalam, lett hozzátéve 2 kicsi. Békésen megvoltak egy ideig, aztán egyszer az egyik pici elpusztult:( Hoztunk most több picikét, meg vizicsigákat, de másnapra egyik sem volt meg, csak a régebbi picike, és egy ujj ott lebegett a vizen és belevolt harapva. ebből gondoltuk hogy megette őket. Aztán estére a régebbi is ott lebegett a viz tetején.:( Szerintünk ahhoz is köze lehet az aranyhalnak. Meg még az a furcsa, hogy minden nap kap kaját, akkor mért ette meg őket?2010. aug. 16. 22:18
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi kicsit hülyén fogalmaztam, de álmos vagyok.
2010. aug. 16. 22:19
2/4 anonim válasza:
:Oaz aranyhalak megeszik 1mást? Mivan???:O
3/4 anonim válasza:
Ez nálam is előfordult..
Ez az akvárium törvénye...az erősebb győz:))
4/4 anonim válasza:
Nálam szerencsére nem volt ilyen komoly a helyzet, mivel az előjelek miatt szétválasztottam őket. Folyamatosan kergette, piszkálta az arany a kisebb halakat, ezért áttettem egy másik akváriumba. Szerintem biztos, hogy van összefüggés a "halálesetek" és az aranyhal között, főleg, ha az nagyobb példány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!