Milyen belsőszűrőt ajánlatok?
Figyelt kérdés
Van egy 60 literes akváriumom,szeretnék belsőszűrőt csarélni mert a kábelje elvizkövesedett és megtört,de még üzemképes eihem pick up 2010,most szeretnék márkát váltani nem tudom mi a véleményetek a jbl i 100 ról van olyan mint az eihem?magaságra befér ahogy néztem az akvárium 35cm magas,és milyen töltet való hozzá vagy kell e a gyárin kivűl2021. febr. 1. 12:08
1/4 anonim válasza:
Én inkább egy akasztós szűrőt ajánlanék. Eheim liberty-t pl. + szűrőtöltetnem mátrix trop meg perlon vatta rá.
Nem foglal sok helyet az akvába egyébként, az látványba is sokat dob. Mennyit szánnál a dologra?
2/4 A kérdező kommentje:
Kb 15000 et szánnék a szűrőre,de a liberty szerintem nem jò mert gyári tetőm van,tudom a jbl i100 sok helyet foglal,de legalább jó lenne a szűrése ha megfelelő töltetet raknék bele,vagy esetleg amit ajánlanál,mert akkor meg is rendelném
2021. febr. 2. 16:48
3/4 A kérdező kommentje:
De lehet beruházok egy külsőre néztem a tetra ex600 ast árban elfogatható,ez jó lenne a 60 literes akváriumomhoz,és gyári töltet,vagy azt is le kell cserélni?
2021. febr. 2. 17:41
4/4 Skid05 válasza:
A tetra gyári töltete valóban cserére van ítélve, a biolabdájuk a hasztalan és az értelmetlen között ingadozik. Használt piacon is érdemes körülnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!