Ancik szaporítása?
Nemá’, igaz ,hogy a gugli az “anci” szóra önmagában nem adja ki a halat de plekónál már ez a veszély nem fenyeget. De a kedvedért tessék.
Ez lenne az igazi “plekó” a neve alapján: [link]
De ez terjedt el plekó néven (van amikor bármilyen nagytestű vértesharcsát/ algaevőt egyszerűen leplekóznak): [link]
Szerintem a gibbiceps a legszebb az algaevők közül, meg a fátyolos anci.
De talán a legérdekesebb számomra a márványos baltahasú lazac
Nézz körül itt: [link]
Ha egy olyat sem találsz, amit szépnek tartasz, akkor szerintem nem a halakban lesz a hiba. :)
A kérdésre:
Ha nem tudod, hogy pontosan milyen fajról van szó, akkor abban sem lehetsz biztos, hogy le tudnak ívni. Az "alap ancik" nem drágák. Tartsd meg az egyiket és passzold el a másikat.
100 literben bőven lehet tenyészteni, de kisebben is. Csak a felnövő ívadékoknak kell majd a hely. De mivel fital korukban inkább algát esznek, ezért nem nőnek gyorsan.
Áh, az az L014-es és a hozza hasonlók nekem bejövősek :D Valamiért engem vonzanak a narancsos-vöröses, esetleg sárgás-narancsos színek s nem feltétlenül csak halaknál. Nálam bakancslistás pár ilyen tipusú hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!