Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Amano garnela az uvegrol is...

Amano garnela az uvegrol is tudja enni az algat?

Figyelt kérdés
Vagy csak a novenyekrol es dekoraciokrol eszik le?
2021. jan. 12. 19:33
 1/1 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én még nem láttam, az üvegről eszegetni őket de a mágneses algakaparót mindig lepucolják, bent is szoktam hagyni had egyék. Ha nincs mit enniük elképzelhető, hogy megpróbálkoznának vele de gondolom ahhoz vastagabb algarétegnek kellene lenni ami remélhetőleg nincs az akváriumban. Az üvegre ragasztott algatablettát viszont megtalálják. A legfurább "legelészőhely" nálam az úszó növények tetején volt, úgy mászkáltak rajta mint a szárazföldi rovarok a víz tetején. Azt, hogy mit találtak ott nem tudom de elég gyakran kimásztak. Azt ugye tudod, hogy kell tető az akváriumra?, méghozzá minimális réssel, v esetleg kifeszített szúnyogháló.
2021. jan. 13. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!