Mit adjak enni az algaevő halamnak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 14:14
1/14 anonim válasza:
szerintem... öööö.... algát. Miért, mit esznek egyébként?
2/14 anonim válasza:
Ugyanazt megeszi, mint amit a "normál" halak. Nekem 2 éve van alganyalóm (3db), de még sosem panaszkodott a kajára. :)
3/14 anonim válasza:
nekem meg eddig mindig éhenhaltak, mert a normális halak kajája nem jutott el hozzá. mostanában olvastam, hogy zöldségeket kell nekik adni, pl uborkakarikát. És van kifejezetten nekik való tabletta amit megesznek.
4/14 anonim válasza:
öhhm...aaa...nem is tudom...mondjuk...aahhhmmm...ALGÁT???
5/14 A kérdező kommentje:
Igen,az uborkát nagyon szereti és a csigák is.Viszont a halkaját valamiért nem eszi meg az enyém se.Lehet hülye kérdés,de ha növényeket kell neki adni a füvet is meglehet próbálni?
2010. aug. 14. 14:27
6/14 anonim válasza:
Forrázott salátalevél a legjobb. :)
7/14 anonim válasza:
füvet ne. leforrázott salátát lehet.
9/14 anonim válasza:
évek óta vannak algaevő halaink, mi soha nem adunk enni (mivel az akváriumban lévő algát eszik) és még mindig életben vannak.
10/14 anonim válasza:
Minden másnap kap olyan tablette-alakú tápot. Vagy megeszi a fagyasztott vörösszúnyoglárvát is. Kocka formájú, rátapad, és szívja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!