Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen lenne álmaitok 360...

Milyen lenne álmaitok 360 literes akváriuma?

Figyelt kérdés

2020. dec. 7. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, amiben minden héten vizet cserél és algát kapar egy kigyúrt, 20-as éveiben járó félmeztelen medencésfiú. Bónusz, ha előtte főz nekem kávét és ágyba hozza.
2020. dec. 7. 18:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezek eddig nekem is jöhetnek, és milyen halak lennének benne? :D
2020. dec. 7. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kvarchomokos, köves-csigaházas akvárium csiga- és porcelánsügereknek.
2020. dec. 7. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Olyan amiben minden héten vizet cserélhetek és algát kaparhatok félmeztelenül és főzhetek kávét amit ágyba vihetek valakinek akit nem Józsinak hívnak, 3x annyi élettapasztalattal mind egy húszéves.
2020. dec. 7. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Egyezkedhetünk? Üdv. Előd
2020. dec. 7. 22:33
 6/9 Zöldfülű Törpe ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésedre is választ kapj, nekem is vagy sügeres, vagy pedig egy Dél Amerika biotóp jellegű kakadu vagy pillangó törpékkel, pontylazacokkal, corykkal.

Jelenleg ez. De nálam kb. hetente változik az ideál.

2020. dec. 8. 06:31
 7/9 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

Kérhetem ugyan azt mint az 1-es csak medencés fiú helyett medencés lánnyal/lányokkal ? Nem baj ha nem lesz kávé.

Amúgy nagyjából azt tudom mondani mint Zöldfülű Törpe, vagy sügéres vagy dél amerikai vagy amihez épp kedvem van, épp mi a favorit.

2020. dec. 8. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint növényes-nagy neon hal rajost szeretnék... Imádom amikor rajban egyszerre úszik sok neonhal.
2020. dec. 10. 02:09
 9/9 anonim ***** válasza:
92%
Nekem egy 300 literes van, dús növényzettel, 50 neonhal és 10 pandaharcsa társaságában. Inkább ezt nézem, mint a tv-t.
2020. dec. 12. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!