Miért nem eszik a gőtém?
Figyelt kérdés
Néhány napja vettem egy kifejlett nőstény lapátfarkú gőtét (a tűzhasú gőte rokona), de nem hajlandó enni. Az eladó fagyasztott halat ajánlott, de mégcsak bele sem szagolt a gőtém. Vettem élő tubifexet is, de ez sem érdekli. Minden nap próbálkozom az etetésével. Tudom, hogy 2-3 naponta eszik, de már 6 nap eltelt a megvétele óta. Hogyan és mivel etessem? Hagyjam az aljzaton a kaját vagy inkább kínálgassam neki? Amúgy egy 20 literes akváriumban él és minden szükséges dolog megvan: bújó, növény, aprószemű kavics aljzat. Tehát mi lehet a probléma? Kérlek segítsetek! A válaszokat előre is köszönöm.2010. aug. 11. 09:47
1/4 anonim válasza:
Bízd az élet ösztönre.Az igazi nagy Gőte már régen meghalt,lehet a tied még mindig gyászolja?
2/4 anonim válasza:
Csipesszel addig baxtasd a szája előtt az élő tubifexet vagy szunyoglárvát, míg rá nem harap.
A fagyasztottat hagyd a fenébe, azt úgy se fogja megenni.
Csak azt szeretik ami mozog.
Amúgy ezek képesek havonta egyszer enni ha úgy van kedvük :/
3/4 anonim válasza:
Szia! Sajnos az én gőtém se eszik:( én 2 napja vettem, kínai tűzhasú gőte, még kicsike. Élő kis tücsköt ajánlottak a boltba nekem hogy azt vegyek mert megeszi, próbálta szegényke, csak nem tudta bekapni, szerintem nagy volt neki még az a kis tücsök is... Akkor másnap elmentem vettem neki fagyasztott szúnyoglárvát, nem is foglalkozik vele:(
Nem tudom mit csináljak vele:( Ha valaki tud, segítsen!
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy még szoknia kell az új helyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!