Miert utaljak sokan a guppikat?
Én sügerekkel kezdtem :) azután cápamárna, frenatus, kékrák, vitorlás, gömbhal, törpe gömbhal.
Sose volt guppim. Bettám volt.
Kiskoromban nem lehetett semmilyen állatom, de most már elég nagy állatkertet tartok itthon :)
Vannak halak, rákok, garnéla is, nappaligekkó, kaméleon, viziagáma, csincsilla, patkány, ecsetfarku pele.
Más nincs :)
Ja meg tücskök, itt hegedülnek a szobába.
Tetszenek még a tengeri akváriumok is, de abba nem merek belekezdeni, mert nehéz és drága mulatság, legalábbis azt mondják :/
Szerintem éretlenség, bugyutaság lenézni ezeket a halakat.
A múltkor olyan hím-guppikat láttam 350FT/darabáron, hogy csak lestem! És nem az áruk miatt! Mert gyönyörűek voltak, meseszépek!
A tenyésztésükről annyi, hogy valóban könnyű, de ha nem szelektívan engedik össze a tenyészpárokat, és nem adnak kellő, változatos eleséget, hamar leromlanak.
Vagyis az igazán szép halak kifejlesztése már tudást igényel, ami nem lebecsülendő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!