Milyen szűrőt ajánlotok?
Nem belekötésnek szántam, elnézést ha úgy jött le. Én csak segíteni akartam/ akarok. A #2-es válaszomban írtam megbízható márkákat és figyelmeztettelek ,hogy a gyári ajánlás alsó határa a mérvadó (az meg gondolom nem vita tárgya ,hogy ami elég 60 literbe az édeskevés lesz 400 literbe).
Egyébként elsőre egy 30-40 literes akváriumhoz hasonlítottad a tiédet, arra írtam ,hogy nem sokkal jobb az aymonierinek a te 60 literesed. Persze egy 30 liternél is kisebb gömb pedig mégrosszabb. De attól ,hogy van ami még rosszabb az nem azt jelenti ,hogy a tiéd jó. 60 liter nem sok de sokmindenre elég, viszont a lehetőségek közt sajnos nincs aymonieri. Nagyon helyes ,hogy megmentetted és rendbejött de ha véglegesen meg akarod tartani akkor nagyon kell az a 400 literes akva.
Pont egy nem is olyan régi kérdésnél lett említve ,hogy nagyon nem mindegy ,hogy valaki évek óta akvarista vagy évek óta halakat tart :D
A kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__..
Ott is “beleszóltunk mindenbe”. Még mindig jobb ha már most szólunk ha valamivel baj van minthogy x idő múlva megszülessen a következő “mi baja lehet a halamnak/ miért döglenek a halaim ?” féle kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!