A delfin sós vízben és vagy édesben?
anya szerint édesben dehát a tengerek meg sósak és akkor innentől nemértem..
meg a H2o-ban is amikor delfinekkel úsznak akkor nyitott szemmel úsznak a lányok a sós víz meg ugye kimarná a szemüket tehát édes vízben vannak de a tengerek meg sósak:/
A delfineknek kb. 50 fajuk van!!!
Hét családot alkotnak: a tengerekben élő delfineket három családba soroljuk (delfinfélék, narválfélék és a disznódelfinek), az édesvízi folyamidelfinek (Platanistoidea) öregcsaládjába pedig további négy delfincsalád tartozik.
Szia!
A delfinek a sós vizekben élnek.
Amúgy a H2O csak egy sorozat , ne vedd komolyan nincs sok valóság alapja e-téren.
köszi a gyors válaszokat
amugy tudom hogy a H2o-nak nincs sok valóság alapja sőtxD de azért az igaz hogy úsznak és hogy delfinekkel és nyitott szemmel.. csak így birtam magam jól kifejezni hogy mire is gondolok..:)
A sós víz nem marja a szemet, mert gyk. majdnem ugyan olyan az összetétele, mint a könnynek!
Amúgy elkezdhetnél nyelvtankönyvet forgatni az iskolaszünetben, mert az első két mondatod elgondolkodtató....
Erre még nem is gondoltam.. na mindegy
amúgy tudod hogy elég hülyén írtam csak gyorsan szoktam írni és siettem amúgy nyelvtanból ötös vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!