Magyarországon egyre hanyatlik az akvarisztika?
Figyelt kérdés
2020. aug. 28. 00:30
2/5 A kérdező kommentje:
úgy vettem észre egyre kevesebb az akvarista
2020. aug. 28. 01:15
3/5 Zöldfülű Törpe válasza:
Egy viszonylag új akvarisztikai Facebook-csoport épp mostanában érte el a 8000 tagot. Jó, lehet, hogy nem mind akvarista (bár nem is vesznek fel boldog-boldogtalant), de legalább érdeklődik az akvarisztika iránt. Szerintem ez nem hanyatlás.
4/5 anonim válasza:
Szerintem sem hanyatlik, viszont a boltok nem elég jól felkészültek, hiányolom a csomagautomatába, postán maradóra rendelést az akvarista felszereléseket (is) árusító webáruházaknál. Oké, nem feltétlenül akváriumot, élő állatot, élő növényt kell így szállítani, de mondjuk szűrő, kavics, dekoráció simán mehetne, de a legtöbb helyen csak futár van. Na most én pl. nem tudok futárt fogadni, másik településre nem áll szándékomban utazgatni ilyenek miatt, de tudok menni postára vagy csomagautomatához.
5/5 anonim válasza:
Nem hanyatlik de nem is fejlődik úgy mint más dolog. Sokan hagyják abba
a meddő harc miatt a növényekért, az algák ellen. Minden hozzáértő azt állítja hogy ez nagyon bonyolult és 10-év mire jól működik. Senki nem keres
új utakat hogy egyszerűbb legyen. A feltöltött sikerfotók hitelességét meg jobb nem minősíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!