Mennyi idot bir ki 15 diszhal muanyag furdokadban?
Miért nem rakod az akva szűrőjét a kádba ?
Amúgy számít ,hogy milyen halak, mennyi víz, ki tud-e oldódni valami a kádból stb. Minden esetre most ne etess s minden nap csinálj kb 10% vízcserét azonos hőfokú klórtalanított vízzel, mihamarabb vegyetek új akvát.
A szûrôt nem tudod belerakni a kádba? Azzal tovább bírnák.
Illetve milyen halakról és mekkora kádról van szó?
Merit pl egy pici lavorba aranyhalak egy napig nem bírnák, de guppik egy 100 literes kádba simán kibírnának pár napot
120 literes
Van benne
6 him guppi
4 ekfoltos razbora
6 neon
Oké, szerintem kihúzzák egy ideig, de a szűrőt valahogy rakd bele vagy minimum egy légpumpával (ha van) porlasz levegőt nekik.
Amúgy ha már itt tartunk én azt ajánlom ,hogy majd akváriumból is legalább 120 literest vegyél vagy nagyobbat illetve pótold ki a neonok és razbórák számát legalább 10-12-re mert rajhalak. Kicsit sok a vízközt úszó hal (konkrétan csak olyan van), én kicserélném a 6 guppit 6 valamilyen corydoras harcsára. De ez csak tipp, a te akváriumod, nyilván te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!