A "Zöldek" már annyi baromságot összehordtak, hogy én, az egykori mezőgazdasági pilóta, az elsőszámú ősellenségük, mindég zöldellenes voltam. Sajnos csak páréve döbbentem rá, hogy édesapám a dunában tanított meg úszni, ma meg bele sem szabad menni. Némi igazuk lehet...
Néhány éztized nagyon sok egy ember életében, de egy Duna méretű, évezredes folyóéban csupán egy pillanat, nekünk mégis sikerült tönkretenni.
Természetesen még mindég van benne hal, ponty is, de jószívvel nem tudom ajánlani az elfogyasztását.
Tambi!! Akkor Te nem egy mai harcsa vagy! A zöldek, annyi baromságot hordanak össze, hogy Dunát lehet rekeszteni vele! Az igaz, hogy a Duna vize, nem olyan, mint annak idején volt, amikor még halászbárkák sorakoztak a partján és hálóval halászták ki a halat!! De mi horgászok vagyunk és Tihanyban, ahol a tihanyi kútnál egy pohárban, amikor vagy két napig szélcsend van, egy pohár tiszta vizet lehet meríteni a Balatonból, valamint annak a halnak, amit ott fogtunk, tökéletes íze van, össze tudjuk hasonlítani a dunai halak ízével. Fontos!! Nem a telepített 2-3 nyaras pontyokról beszélek! Egy olyan 6-os nádi ponty, tökéletes, kemény, tömör, zsírtalan a húsa......csak kevés van belőle, idén még egyet sem fogtam:(((
Szerencsére, a dunai rablóhalaknak is jó ízük van. A pontyokról nem tudok semmit, mert a Dunán csak pergetünk.
Na, azért ne feledkezzünk meg a balatoni hekkről sem...:)))) az sem kutya!! :)))......onnan Kazahsztánból....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!