SOS szétjöhet az akvárium???
Nem tapasztaltam még ilyet, de talán rossz a ragasztás vagy megolvadt a nagy melegben (?)
A helyedben áttenném őket reggelig egy pótakváriumba/vödörbe.
Holnap pedig tudsz venni üvegragasztót háztartási boltban/Obiban/Praktikerben stb. Az belülről valószínűleg megoldja a problémát. Majd olvasd e a dobozt/kérdezd meg a boltban, hogy mennyi a száradási ideje, mert azt nem tudom. Addig kell majd valami ideiglenes hely a halaidnak.
Mi is csak tippelni tudunk vagy igen vagy nem.
De ha tutira akarsz menni akkor erős ragasztó szalaggal ragaszd össze, az elejét a hátuljával és legalább 3 helyen.
Ja, arra a kérdésre, hogy kibírja-e az akvárium: hány óra alatt folyt ki a 3 liter; hány literes az akvárium? Ebből nagyjából kiszámítható, mennyi folyik le reggelig, de egyrészt ez nem biztos, másrészt hová folyik, mit áztat el, beázhat a padló, nem biztos, hogy elég a maradék víz a halaknak.
Én a helyedben tényleg átraknám őket valamibe, de mindenképp fedd le az edényt úgy, hogy ne tudjanak kiugrálni, de azért levegőt is kapjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!