Hol tudnék édesvizi garnélákat venni? Red cherry stb. nem neten szeretném emberektől hanem valamilyen boltba, áruházba pesten. Valaki írna boltokat?
Pl. itt is: www.bekas-halas.hu
A kitől vegyünk kérdésre: Vettem már főállású tenyésztőtől, vettem már boltban, rendeltem külföldről. Mindegyik forrásnál volt jó és rossz tapasztalatom is.
Adtam már el halat az akvaristán. Elpusztíthatatlan hal volt, a vevőnél egy hét alatt elpusztultak. Lehet, hogy ő azt gondolja most, az akvarstán nem szabad venni...
Vettem halat az akvaristán, de volt olyan, hogy a srác nem mondta, hogy a pesti rokon, akitől átvehetem a halakat nem akvarizál, így a 15db 1 centis ivadék egy fél literes befőttes üvegben volt 3 napig.
Kb. 7-8 éve vettem halakat egy azóta megszűnt boltban. Gond volt az egyikkel pár nap után, ezért visszamentem segítséget kérni. Kaptan ingyen gyógyszert.
Aki határozottan kijelenti, hogy innen vegyünk, innen ne vegyünk, az egész egyszerűen nem rendelkezik elég tapasztalattal. Ha rendelkezne, akkor árnyaltabb képe lenne a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!