Milyen fajta a pikkelynélküli hal?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 16:05
21/25 anonim válasza:
A tiétek is pikkelyes, csak neki ilyen finom, különleges pikkelyei vannak, nehéz megpucolni. Ha néhány percre lobogó, forró vízbe mártod, akkor könnyebb megszabadítani tőle.
22/25 anonim válasza:
Nem is percre, csak néhány pillanatra, elírtam. Egyébként nagyon finom a húsa, értékes hal.
23/25 A kérdező kommentje:
Igen pont ilyen nyálréteg fedi. Ebből milyen ételt jó készíteni? Akkor ez egész bőrét le kell húzni ha forró vízbe mártom?
2010. júl. 25. 17:13
24/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítségét.
2010. júl. 25. 17:18
25/25 anonim válasza:
Le kell nyúzni, igen és bármi készíthető belőle, ami a többi halból. Halászlének, halpaprikásnak is finom, de itt van pár különlegesebb recept is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!