Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Dennerle crystal quartz vs...

Dennerle crystal quartz vs bazaltzúzalék?

Figyelt kérdés

Inert aljzatot szeretnék, amiben már valamennyire elvannak növènyek is (crypto, sagittaria), mert most homok van és egyrészt tudom, hogy annyira nem jó nekik, másrészt pedig sötétet szeretnék hogy kiemelje a halakat.

Manadot vennék amúgy de nem tetszik hogy vörös, a manado darkrol meg mindent hallottam, csak jót nem, meg volt is, és már csak tapasztalat alapján sem szeretnék.

A dennerle crystal quartzot néztem, hogy mit is tud, de nem igazán látom a különbséget közte és a sima bazalt között, ami miatt megérné azt a plusz pénzt. Apró szemű bazaltot vennék, 1-2-3 mm, eset, ezt mennyire tolerálják a növények?

Szerintetek? Mit vegyek?

2020. márc. 13. 08:08
 1/1 V. Hélix ***** válasza:
Van talajlakó halad? Ha nincs akkor a bazalt megfelel. Ha van akkor szűrőhomokot ajánlanék. A manado keményíti a vizet és semmivel sem jobb a növényeknek mint a bazalt, sokan hiszik táptalajnak, de nem az.
2020. márc. 13. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!