Atman cf 1000 jó lehet?
Figyelt kérdés
Az akváriumom 150 literre van töltve, közepes mennyiségű növény plusz halak (neonok, zebradániók, 4 xifo, 2 páncélos). Most belső szűrőm van, de nem vagyok vele megelégedve, hiába van vízcsere, csak nem szép tiszta, kicsit megkavarodik, máris röpködnek a kis frincfrancok, mindenképp külsőre váltok. Ezt néztem ki, már olvastam róla jókat, de még egy helyről érdekelne vélemény. Előre is köszönöm.2020. febr. 23. 11:41
11/11 A kérdező kommentje:
Végül a hydor prof 250 mellett döntöttem. A talajszippantó szuper, csak kisebb átmérőjű csövet kell szereznem hozzá, a mostanival túl gyorsan jön a víz. De így is látványos amit csinál.
2020. febr. 26. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!