Nektek milyen akváriumi halatok van, miért ezeket fajtákat választottátok? 25/F
Ja, igen, lemaradt a miért. Kis lakásom van, de szerettem volna az egyik szobába akváriumot, mert eléggé száraz a levegő sajnos, és úgy voltam vele, hogy ha van olyan hal, amelyiknek nem kell óriás akvárium, akkor szeretnék halat is bele. Természetesen a halnak nem akartam rosszat, szóval próbáltam összehozni a hely adta lehetőségeket a hal igényeivel, így esett a választásom a bettára. Szaporítani nem áll szándékomban, és a hím betták nem is társaságigényesek. Sokat olvasgattam, itt is, meg halas témájú weboldalakon, blogokon is.
Mellesleg tényleg javult a levegő páratartalma a lakásban, úgyhogy én örülök, hogy belefogtam, és a betta is szép. Van egy kis ezüstös minta benne, ez akkor látszik, amikor teljes pompájában kiterjeszti az úszóit úszkálás közben.
#9-11
arra nem gondoltatok egy egy hasonló korúval szívesebben cserélne tapasztalatokat egy adott témával kapcsolatban. pl. engem 18-19 évesen nem érdekelt, h egy 60 éves mit mond, hiába volt tapasztalt, inkább a saját korosztályom véleménye, tapasztalatai érdekeltek.
Amúgy még nem tartottam semmiféle halat és nem is tervezek.
Igen, ez érthető is HA olyan a kérdés ,hogy ez számít. De például az általam linkelt disznóvágással kapcsolatos kérdésben mit számít ,hogy ki hány éves és milyen nemű ? Pláne anonim oldalon ahol kb a legutolsó releváns dolog a kor és nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!