Meglehet gátolni a szaporodást?
Figyelt kérdés
Kint a kertben egykis medencében van két aranyhalam...most vettem észre hogy letek kicsik..21darab...gondban vagyok mert nem tudom hogy teleltessem ki...illetve ök is szaporodhatnak..2019. okt. 27. 14:03
1/9 anonim válasza:
Kérdezd meg a halast, hogy átvenné e őket, ingyen?
2/9 A kérdező kommentje:
Hát..az volt az első...nem kell nei..nekik:(
2019. okt. 27. 16:26
3/9 anonim válasza:
Hagyd a természetre. De szerintem kitelelnek ha elég mély a tó. Télen úgymond hibernálódnak. Lelassul az emésztés,keringés stb. Télen ugye ez miatt nem is etetünk.
Esetleg egy ibc tartály garázsba,pincébe stb. ha meg akarod nagyon menteni. Nekem ibc be vannak a pincébe olyan halak amik kizárt hogy kiteleljenek kint. De ők is lelassulnak.
Helyileg merre laksz? Ha nem messze,én áttvenném.
4/9 A kérdező kommentje:
Budapest.xv.kerület vagy v.kerület..nem mély ..sajnos befagy..
2019. okt. 27. 17:48
5/9 Salx Narval válasza:
Hát, akkor a tél megoldja ezt a problémát. Csak vicc volt, remélem sikerül gazdát találnod számukra.A jövőt illetően kellene ragadozó a tavacskába pl törpeharcsa, naphal stb ők valószínűleg már az ikrákat felfalnák ha nem eteted túl őket.
6/9 A kérdező kommentje:
Ha nem tudom öket elajándékozni...akkor el lehet öket engedni?Nem akarom megölni öket..Tartani télen nem nagyon tudom öket mert nincs akkora akváriumom:((Van egy 70lt-es..mondjuk amig kicsik..de tovább semmiképp.
2019. okt. 28. 12:59
7/9 Salx Narval válasza:
Természetes vizekbe nem szabad elengedni. Mondjuk ha akváriumba kerülnek nyertél egy évet, ennyi idő alatt biztosan találsz valakit aki befogadja őket. Itt az oldalon is több kollégának van tava.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem fogom elengedni..de miért nem szabad..mondjuk a dunába elengedni öket?
2019. okt. 29. 20:40
9/9 Salx Narval válasza:
Különösebb oka nincs csak tiltja a törvény. Azt viszont, hogy miért ne tőlem kérdezd mert max csak sejtésem van róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!