Rella Horváth kérdése:
Ki milyen vízi élőlénytől, például cápától fél?
Figyelt kérdés
2019. okt. 25. 12:00
1/17 anonim válasza:
Én a cápától félek. A krokodíltól nem annyira.
3/17 anonim válasza:
Térképes kúpcsigától. Nagyon veszélyes!
4/17 A kérdező kommentje:
Én innen kb. mindegyiktől, Xdd!!!!!
A tesóm cápától és a krokodiltól fél.
Én mondjuk innen mint mondtam, kb. mindegyiktől félek, mondjuk a planktontól nem annyira, és az említett csigától se annyira!!!
2019. okt. 25. 12:40
5/17 anonim válasza:
Tengeri sün.
Aranyos állatka, egy akváriumban is elüldögélhetne a szobámban, nem arról van szó :)
De nagyon parázok attól, hogy rálépek egyre.
8/17 anonim válasza:
Hát banyek, kérdés inkább, hogy melyiktől nem? :D
Szerintem a nem túl színes és nem is túl sötét, kisebb, lassú halaktól nem félek. Minden mástól igen.
9/17 anonim válasza:
A vámpírhaltól. 2 cm es, és a halak kopoltyújából szívja a vért, de néha eltéved, és felúszik az ember húgycsövében >.<
10/17 A kérdező kommentje:
Rosszul hangzik. De, hogy valaki a békáktól féljen! Az egyik barinőm is azoktól fél!!!! De Ő annyira gyerekes!
2019. okt. 25. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!