Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi az oka annak hogy a növénye...

Mi az oka annak hogy a növények fejlődéséhez minden feltétel adott de mégis tönkre mennek illetve néhány példány alig fejlődik?

Figyelt kérdés
tápozás megvan mikro, makro , van külön táptalaj , általános növénytalaj jbl manado , a világítás és a szűrés is megfelelő. Olvastam arról hogy szikes víz okozhat ilyen problémát de azt hogyan tudom megállapítani hogy az és mivel tudnék javítani rajta?
2019. okt. 20. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen növényekről van szó?
2019. okt. 20. 11:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Dennerle Ludwigia repens 'Rubin'

Tropica Rotala rotundifolia

Dennerle Ceratopteris thalictroides

Tropica Egeria Densa

Tropica Hygrophila difformis

Ezek már kipusztultak hiába küzdöttem értük. de az anubias sem bokrosodik vallisneria sem nő.

egyetlen nővény fejlődik szépen az pedig : Tropica Limnophila sessiliflora

2019. okt. 20. 12:01
 3/4 Skid05 ***** válasza:
Először is írd le az említett feltételeket, hogy rálássunk. Milyen táptalaj, milyen mikro, milyen makro, ezekből mennyi, milyen világítás (lumen, watt, kelvin), fauna: fajok és létszámuk. Egyébként pusztán a kemény víz is okozhat növényi stagnálást, érdemi szikesség nélkül is, meg kellene mérni a víz GH és kH értékét, egy olcsóbb cseppteszttel (a gyors/csíkteszt nem jó a célra).
2019. okt. 20. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Valamelyik feltétel mégsem adott
2019. okt. 21. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!