MivaNegatív kérdése:
Fullll kezdő akvarista szeretne 150lben vastagon növényes akvát csinálni Red cherry garnélával? És 10 páncélos Szívóharcsa L. Es anci? RO szűrő lenne hozzá. Mit gondoltok
Figyelt kérdés
milyen más halakat lehetne? És amit én írtam az úgy jó-e? Tanácsokat várom, egyéb kiegészítő ötletekkel?Talajnak dr fishfood h20 bio. Tetra 600 külső szűrő világítás nem tudom mi kellene és milyen növények.2019. okt. 9. 01:52
11/11 anonim válasza:
Gyerekként 120 literessel kezdtem, most egy sügéres 750 literes van, de volt 350 literes amazonaszi, illetve több 30-40-50 literes "nano". Ezeket ugyan eladásra raktam össze, de nagyságrenddel egyszerűbb volt őket kezelni, mint a nagyobbakat.
Aki hajlamos a túltelepítésre, az a több száz literest is bezsúfolja.
Kitartok amellett, hogy a nagyobb nem könnyebben kezelhető, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!