34fokos az akváriumom, a pandáim már csak pihegnek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vérzik a szívem,jégakut tettem már zacsiba bele,hogy hűtse a vizet de éjjel ,hogy oldjam meg??
segísetek kérlek..
2010. júl. 15. 15:07
21/22 Doruss válasza:
Nekem is 32 fokos a víz. Én nejlonzacskóban szoktam berakni jeget, csak azzal az a baj, hogy hamar elolvad. Az is jó, hogy mondjuk óránként, vagy amikor tudod, egy kis vizet (néhány pohárnyit) kiveszel és hideget teszel be helyette, de egyszerre ne cserélj sokat, mert az nem tesz jót a halaknak.
Egyébként azok a retardált bunkók akik még ezt is arra használják fel, hogy veszekedjenek, azt se érdemlik meg, hogy felhúzd magad rajtuk. És ez nekik szól: nem érdekel, ha lepontoztok!
Ja és a 15:41-esnek: előbb olvasd el a kérdést és csak akkor írogass, ha értelmeset írsz!
Bocsi az OFFért. :)
Kitartás neked és a halaidnak is! ;)
22/22 A kérdező kommentje:
19.17-esnek,köszi,hogy mellém álltál aranyos vagy,olyan furi nekem mert nem ebben a témában szoktam írogatni és ahol szoktam ott normálisak az emberek,itt meg mintha más bolygón lennék.Nah mindegy egy tiszta szatyorba tettem lefagyasztott másfél literes vizet meg jég akut,hamar kiolvad de olyan 30fok körülre sikerült levinni a hőfokot,így már jobban bírják..minden estere egy tanuló pénz volt,hogy itt nem fogok kérdezni senkitől semmit,mert szinte felesleges..
2010. júl. 17. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!