15 fős zöld neon csapatot mivel egészítenétek ki?
Lett egy 160 literes akváriumom (72 literesről váltottam erre. Van benne 15 db zöld neonom, de elég félősek, ha elmegyek az akvárium előtt már bújnak is el, ez az első gond velük.
A második az, hogy lehet kedvezőbb lenne ázvezetnem az akváriumot csapvizesre lágyvizes helyett kényelmi szempontból. Most olyan 10 nk körül mozog a víz.
A harmadik gondom hogy szeretnék két vitorlást az akváriumba, így hogy már elég nagy ahhoz, hogy tarthassam végre ezt a fajta halat.
Nem tudom, zöld neonokat vegyek még egy 20 darabot és próbáljam tartani ezt a lágyvizezést talán hanyagolva a vitorlásos ötletet
vagy:
vegyek 15-18 sima neont, + vitorlásokat, térjek át több csapvízre és kisebb mértékű lágyításra (15-6 nk) és a zöldekkel meg lesz ami lesz...
Nem tudom mi legyen, nem igazán szép dolog a második opció de szeretném nagyon ha picit látványosabb lenne az akvárium (most kb olyan mintha nem lenne benne semmi)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!