Ködös a víz a fától?
Új akváriumot indítottam, vagyis még nem egészen, de jó is hogy nem mert most nagyon fájna a fejem ha ebben szutyokban látnám úszkálni a halaim...
Mondom mi van az akváriumban:
- homok
- egy nagy új redmoor ág
- víz
Elméletileg túletetéstől lehet ködös a víz, ami az én esetemben nem játszik...
Két dologra tudok gondolni, 1, hogy a köd szervetlen eredetű por (amit kétlek mert feltöltés után tiszta volt) vagy amit valószínűbbnek tartok 2, a köd valamilyen biológiai folyamat eredménye.
Bármelyik is az oka, ami inkább érdekel hogy mikor múlik el, és hogy kell e vizet cserélnem?
Nem főztem ki mert elég drága volt és szerettem volna ha még évekig jó lesz (ugye a főzés roncsolja a celluózt), akkor ezek szerint meg kell várnom míg lecseng a sok szervesanyag...
Majd lesz növény igen, ez egyelőre azért ilyen silány mert majd egy másik akvárium tartalma (lakók + növények + többi fa) lesz betelepítve ebbe. Köszönöm a válaszokat, ha szerda estig nem javul lecserélem az összes vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!