Szerintetek milyen halak illenének ebbe az összeállításba?
Az akva maga 45liter, szűrés kb nincs, egy cseh légátemelő húzza át a vizet a nád gyökerei közt, úgy tűnik működik ez a fajta.. szűrés(?). világítás valami noname neon, nem több mint 10 watt illetve egy ablak..Élőlények nincsennek, csak a náddal behozott pár vizibolha és csiga, ők azthiszem jól érzik magukat. Kb hat hete működik így, vízcsere még nem volt. Nád mellett van még hólyagos vizikehely, alig pár levél volt mikor elhoztam, azóta azthiszem szépen nől... Bár lehet nem lesz neki elég a tápanyag..
De a kérdés: milyen halak illenének ide? Tudom, nem nagyon lehet válogatni a méretek miatt.. guppikra gondoltam, mondjuk egy öt fős hím csapat... szerintetek? Vagy betta, de mivel nincs fedve ezért őt kizárnám. Más tippek?
#9 Salx Narval
Engem is. Bár nekem vödreim s egy nagy fémcsöbröm volt. Mindenféle viziizével s főleg sárgahasú unkával (avagy “szent györgy béka”) mókuskodtam :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!