Garnéla etetés zöldségekkel?
Olvastam több helyen, hogy lehet spenótot, cukkinit, borsót, répát stb adni nekik. Cukkinit meg kell hámozni? Illetve milyen uborkát lehet, és azt is kell hámozni?
Ti hogyan etettek?
Ha van permetmentes háztáji zöldanyag az a tuti. PL kígyóuborkából gyakran elérhető bio verzió. Amúgy az idényzöldségek évezzenek prioritást, nyilván fagyasztani is lehet kis adagot. Apró adagokat gyárts, a keményebbekből egészen vékony szeleteket éles késsel, a héjuk lassabban puhul meg a vízben, ezért érdemes hámozni, és ezért érdemes leforrázni/mikrózni az éppen bedobandó szeletet.
Rábökheted hurkapálcára (később nem kell vízbe nyúlnod), ami nem fogy el pár nap alatt a vízminőség megőrzése miatt halászd ki. A különböző harcsatápokat is komázzák…ha van hólyagcsigád pár hetente feláldozhatsz néhányat a fennkölt ügy érdekében, az üvegen szétnyomva friss állati fehérje. Ja és amíg nincsenek botrányosan sokan egy akváriumban a napi etetést sem erőltetném. Egyébként szinte mindent hasznosítanak, alkalmazkodó jószágok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!