Van olyan állat, amitől félsz/utálod?
Azt mondjátok meg,mit tud ártani egy pók?A Magyarországon élő fajok ráadásul emberre ártalmatlanok.
Teljesen irreális fóbia.
Az,hogy "csúnya",még nem ok arra,hogy gyűlöljük vagy rettegjünk tőle.Sok csúnya dolog/élőlény van a Földön,mégsem félünk tőlük.
na meg persze a szunyog bár attól nem félek de utálom. meg mindig engem csip meg. párom kitakarózva aludt őt nem bántotta én meg a nyakamig betakarózva és homlokoncsipett ahogy aludtam....egyébként ha szunyogot hallok a szobába addig nem fekszem le amig el nem kaptam de ha mégse tudom elkapni és lefekszek akkor szigoruan takaró alatt még akkor is ha folyik rólam a viz mert nekem a szunygo csipés fél órát viszked meg éget.
szóval a szunyogot elképesztően utálom !
Én is utálom a pókot darazsat kullancsot.
A pók nem csak undorító, de éjjel volt hogy rám mászott. Ha meglátok egyet a szobában biztos hogy megölöm. Ha darázs fészket találok akkor a kicsiket elpusztítom. Nem kínlódtatom őket. Nem szeretem ha szenved egy élőlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!