Mitől lehet, illetve mi lehet ez a fekete féreg a párna alatt?
Nemrégiben észrevettem a párna alatt egy fekete, kb 1cm-es gyorsan mozgó élőlényt,a végük kicsit rózsaszínes. Nem felém jött inkább menekült. Vagy az ágy oldalánál voltak néha. Természetesen 2 hetente normálisan át van húzva az ágy,és amikor észrevettük meg volt a domestos kezelés is,de újból feltűnt kb fél hét után. Volt egy idő amikor nem találkoztam velük de visszatértek. A székletemben nincs semmi ami gyanúsnak tűnne,normális.
Olvastam ,hogy nagy étvágyat okoznak de nekem nincs nagy étvágyam,és nem is fogytam mostanában.
Máshol nem tapasztaltam csak a szobámba.
Emeletes házban lakok,sehol semmi rés. Rendszeresen van takarítva.
Arra gondoltunk ,hogy az iskolából szedtem össze csak a táska elég messze van az ágytól.
Mi lehet ez?
Esetleg nektek is volt ilyen,vagy hasonló?
Hát lehet, mivel mostanában többször is találkoztam vele
lehet hogy valahol az ágy mögött,sarkában valahol befészkelt.
Szia!
Valószínűnek tartom, az ezüstös pikkelykét láthattad. Kb. 1 cm-esek, nagyon fürgék, az végük elvékonyodik, a fejük kissé szélesebb. A molyhoz hasonló.
Igen, tudom. A csápja nem látszik, de nagy a valószínűsége, hogy ez az. A képeken eléggé fel van nagyítva, talán emiatt más. De, ahogy ott írja: ha az ember véletlen hozzá ér, lejön róla az "ezüst" pikkely, akár a lepkékről.
Nálunk a fürdőkádban, lavórban "hawaii-oztak" régebben. Szeretik a nedves helyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!