Allergiás lehetek rá? Bővebben lent.
Ha allergiavizsgálat eredménye alapján allergiás vagyok a hörcsögszőrre, és tapasztalatól tudom, hogy sajnos a tengerimalacéra is, akkor valószínű a degukra is az leszek?
Mostanában gondolkodtam új kisállat vásárlásán, nagyon megtetszettek a deguk, de emiatt nem merek belevágni... Szerintetek?
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Nem vagyok minden szőrre allergiás, pl kutyára sem, csak azt sajnos nem tarthatok. :( Meg a tollra sem, mert évek óta vannak hullámos papagájaim.
Úgy tűnik végül is, hogy csak a rágcsálók szőrét nem bírom. Sajnálom, pedig örülnék egy degunak. A kipróbáláson már én is gondolkodtam, de a környezetemben senkinek nincs ilyen állatkája, ahova szoktam járni 1-2 állatkereskedésbe, ott meg nem néznék jó szemmel az ilyen jellegű kérésemet, úgy érzem. Azért lehet, megpróbálom megkérni őket, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!