Ha közelít egy bogár, elkezdek sikítani és hadonászni?
ezzel én is így vagyok :DDD
Néha kicsit vicces, mikor szúnyogtáncot járok, vagy mikor a muslicafelhőn átküzdve fuldoklok...
Egyetlen egy bogarat tartok aranyosnak - nem tudom a hivatalos nevét - de egy aranyos "plüss méh", sárga fekete csíkokkal, kicsit gömböc és viszonylag lassan repül, és ráadásul nem csíp.
Szerintem ez a legaranyosabb bogár.
Amúgy a lepkék is jöhetnek, és még talán a hernyók is.
Viszont a böglyök, szúnyogok, darazsak, afrikai gyilkosméhek...hajaj... hát látnál olyankor, szerintem a földön fetrengenél a nevetéstől :)))
22.21-es vagyok
Eszembe jutott még a 2 évvel ezelőtti nyári kiruccanásunk... rövid kivágott felsőt viseltem, és egy darázs tévedt a dekoltázsomba... hadd ne részletezzem XDDDD és még azt is hozzá kell tennem, hogy egy 4 fős baráti társaságban egyedül voltam csaj és nagyon bepánikoltam XDDDDDD a többit el tudod remélem képzelni....
Nem sajnos még nem, de talán pár hónap múlva lehet felismersz... (tervezem Pestre költözni)... a Sasadi úton egy szúnyogtánc lejtése közben :DDD
Én is röhögök ilyenkor magamon, a környezetem meg azon röhög hogy próbálok "csárdást" járni.... :D
A plüssméh meg onnan jött, hogy a főiskolán angol órán berepült egy ilyen méhecske, és az egyik évfolyamtársam le akarta csapni, én meg angolul akartam mondani , hogy ne bántsa, de ez jött a számra :D Már akkor is mindenki nevetett, de a plüss méhecske megúszta: kitessékeltem az ablakon.
További ismertetőjelem, hogy vékony hangon is tudok tüsszenteni XD Ez utóbbival egy 300 fős előadó termet sikerült már megkacagtatnom egy előadás közepedte :DDD
Amúgy van egy csomó más vicces állatnév is, pl.:
-pálcikás
-propeller/helikopter
-vizitöfi-törpe páncélosharcsa
Hát most csak ennyi jutott eszembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!