Hogy szoktassam le erről kiskutyánkat?
Utcáról fogadtunk be egy staffordshire terrier szerű fiú kutyust. Van már egy 8 éves labi-roti keverékünk, mostmar nagyon jól megvannak.
Viszont a kicsi, ha a kaja közelébe kerül, teljesen megőrül. Ha hozzáérek a táljához morog, ha lenyomom emiatt, még neki áll följebb, és ugat, morog rám. 2 prec múlva meg jön hízelegni.Egyszer kukázáson kaptam, akkor is nagy balhét csapott. Mivel 3 gyerek mellett van, nagyon le kell, hogy szoktassam róla, hogy ennyire féltse a kajáját. Olvastam olyat is, hogy próbáljuk kézből is adni neki, hogy lássa, hogy nem vesszük el tőle, de gondoltam megkérdezem itt, hátha van valami tapasztalat ezzel kapcsolatban.
Megszokta, hogy harcolnia kell az ételért, a többi kóbor el akarta venni tőle.
Először is bizalomépítés - látványosan pottyants be a táljába valami nagyon finomat, jószagút, miközben eszik. A te kezed nem vesz el, csak ad.
(kivéve ha valamit felesz amit nem kéne, de azt majd később)
De tényleg a kutyasuli lenne a legjobb nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!