Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Téged is bámul a kutyád vagy...

Téged is bámul a kutyád vagy a macskád, miközben eszel?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 19:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ezek nem szoktak kapni, mégis bámulnak. (mármint enni kapnak, de asztalnál nem kínálgatjuk őket)
2010. jún. 30. 19:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Bámul, bizony és nem csak bámul hanem jön oda beletolni a fejét a tányérba, úgy kell ellökdösni.:) De csak addig csinálja amíg nem kap 1-2 pici falatot, utána megnyugszik és elmegy a dolgára:) Ja cicám van amúgy, azt majdnem kifelejtettem:)
2010. jún. 30. 19:55
 13/15 anonim ***** válasza:

19:36: úgy neveltem meg hogy én vagyok a főnök, a falkavezér és magukól tudják hol a helyük ilyenkor. Sosem mondtam nekik. De ha mégis odajönnek akkor sem zavarom el őket, hanem normálisan azt mondom: "menj a helyedre". Nem adok nekik a kajámból sosem így megtanulják hogy felesleges ott lenni. Miért lenne kőszívű? Nem hal éhen a kutya, jól van tartva a neki megfelelő kajával.

A macskát meg nem nagyon érdekli ha eszem mert átalában szendvicseken élek nem húson.

2010. jún. 30. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
19:34 te tök sötét vagy.....
2010. jún. 30. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Szokott. Sőt, még nyüszít is :O
2010. aug. 2. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!