Velemenyek a torpe nyuszikrol?
Nagyon szeretnek egy torpe nyiszit. Viszont nem tudom melyik a legkissebb. ( ami felnottkent is pici) Mennyibe kerul kb. a tartasuk? Es egy nyuszi mennyibe kerul? El lehet vinni setalni? Mennyire piszkos?
Jo sok kerdest tettem fel...de nyugodtan kiegeszithetitek. Elore is koszi
Minden kérdésre megtalálod a választ
Az elsőt nem tudom, nézz szét Nyuszimentésnél, rengeteg kidobott, aranyos, kicsi nyuszi is van
Tartás... Ugye először is a felszerelés: min. 120-as ketrec (de a legjobb, ha szabadon van), itató (tál vagy önitató, nyuszifüggő, melyiket szeretik jobban), szénatartó,wc+pellet, nyuszipatika... Szénagömb, jutalomfalatos labda.Ivartalanítás és oltások kötelezőek. Karomvágás is szükséges
Én azt ajánlom, egy összeszokott párt fogadj be.
Mentésnél az ivartalanítás (persze ha ivartalan)+egy oltás árát kell fizetni/nyussz
A hámot nem igazán szeretik, sétáltatást nem ajánlom, stresszes neki, és nehéz olyan helyet találni, ahol nem járnak kutyák.
Egyáltalán nem piszkos
Ne adj neki joghurtos, mézes, magos dolgokat.
Tápnak a VL Cuni Completet szokták ajánlani, de vigyázz NE A NATURE-T válaszd!
Széna korlátlan mennyiségben kell elé, ahogy víz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!