Segítség? Ez már valami invázió?
Egyszer arra lettem figyelmes hogy a konyha pulton ott az egér szar. Oké, takarítás, cserép dióval....
Semmi, a dió eltűnt egér sehol. Oké, abba is maradt, kaka sehol, pár nap múlva újabb kaka, egér csapda, cserép, ragacs, semmi egér, de a szar továbbra is mindenhol! Mivel van 2 kutya a mérget kizártuk, aztán mikor láttuk a fazekba a szart vettünk mérget tettünk több helyre a kutyakat meg addig kő zárjuk a konyhából. A méreghez se nyúltak, de a konyha szekrény mögött is végig egér szar, és már a kanapé agynemitartojaba is. És az evoeszkozos fioknal végképp besokaltam! Van esetleg még valami tipp? Már enni nem merek itthon, a kajakat mind elzartam üveg tartoba, nem hagyok elől ételt sem! A kutyák talja mindig tiszta!
Most még az a tervem hogy hétvégén óriás nagy takarítás és befujok mindent borsmentaval. De szívesen fogadok tippeket. Mert lassan ott tartok hogy elkoltozom amíg a párom ezt nem oldja meg, mert rettegek már itthon lenni, úgy inni egy pohár vizet hogy előtte át mossák domestossal :( már borzalom. Hogy fogjuk el őket?
Már aludni is alig merek, ne hogy ide jöjjön az ágyhoz.
Egyébként a ház konnyuszerkezetes.
Most tervezzük az összes lyukat eltüntetni, meg gipszkartonozás előtt állunk, hátha akkor már lyuk nem lesz és tudom azt is át rágják de esetleg majd nagyobb figyelemmel távol tartanam őket
Köszönöm :)
Hát kutyával alszom szóval azért csak észre veszi ha ott az egér, legalábbis remélem
Ezaz, keress valakit akinek görénye van!
Ha nincs, akkor invitálj át egy macskás ismerőst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!