Kb 70x40cm-es akváriumban, aminek az alja meg van repedve, mit lehet tartani, vagy ti mire használnátok, ha nem állatoknak?
Rendes tőled, hogy kidobás helyett fel akarod használni valamire. :) Sokan bele se gondolnának.
Ha kisállatot szeretnél, mindenképpen gondolj bele, hogy rengeteg pénzt, időt és energiát kellene beleölnöd a felelős tartásába (és az is bajos lehet, ha repedésen át elkezd szivárogni a pisije). Ha csak megtölteni szeretnéd az akváriumot, szerintem a növény jobban néz ki, kevesebb vele a macera és hosszú távon sokkal kevesebbe kerül. Egy ilyet pl. nagyon ízlésesen meg lehet csinálni:
Esetleg abban is gondolkozhatsz, hogy eladományozod az akváriumot, ha egyébként csak az a tudat zavarna, hogy nincs semmi haszna. Írhatsz vagy telefonálhatsz állatmentő alapítványoknak (pl. az Együtt A Kisállatokért Alapítvány rágcsálókat ment), ők biztosan örülnének neki, ha használható, és jó kezekbe is kerülne. :)
Vagy ha van rá lehetőséged, elviheted egy üvegeshez, hátha megjavítja vagy fizet érte és újra felhasználja.
Kisemlősök közül csak a törpehörcsög (aranynak már kicsi) jut eszembe. Ekkora helyen már lehetne tartani egereket, de ők nem szeretik az akváriumot, számukra a ketrec a megfelelő.
Ha nem törpehörcsög, akkor hüllőkbe, kétéltűekben gondolkodj.
Nekem "üzem közben" reped el az akksi alsó üvege.
Nagy nehezen leszedtem az alsó üveget borotvapengével.
Vettem az üvegesnél egy akkora üvegtáblát és felragasztottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!