Ha kóbor cicának rakok ki ételt attól elszaporodhatnak a patkányok?
Sziasztok! Városban lakok egy társasházban, körülöttünk társasházak, játszótér bolt stb. Az utóbbi időben van itt 2 kóbor láthatólag éhező cica és gondoltam hogy egy száraz fedett helyre rakok ki nekik egy nagy adag száraz tápot. Nagyon félősek, nem lehet őket megfogni, plusz a neten is próbáltam hátha valakinek hiányzik vagy segítene de semmi. Nagyon kis soványak itt a hóban faleveleket rágcsáltak..
Másnapra a szomszéd kiborította az egészet és hagyott egy levelet hogy ne ide szoktassam a patkányokat. Szerintetek igaza van? Ideszokhatnak tőle a patkányok? (Soha nem láttunk patkányokat se a lépcsőházban se a tárolóban, vagy a kukák környékén)
Ha a macskák nem találják meg, de a patkányok igen, akkor igen, odaszokhatnak. És mióta más irtja őket, sok városban elszaporodtak. :(
Viszont: ha kirakod, megvárod, amíg megeszik, utána nem hagyod kint a maradékot, akkor egyrészt nem lesz, amire a patkány odaszokjon, másrészt később, ha mégis odatéved, a macska megfogja
Nem tudom megvárni mikor esznek.. Plusz csak úgy nagyon ritkán jönnek elő, félősek..
Most még az jutott eszembe hogy naponta-kétnaponta viszek csak kisebb mondjuk egy joghurtos pohárnyi kaját nekik és nem egyben rakom ki. Plusz beraknám az autóm alá ott hátha nem keresi a vén idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!